Ιστορικό

Η Εταιρεία Pietris Bakery ξεκίνησε την Πορεία της στο χώρο της Αρτοποιίας –Ζαχαροπλαστικής πριν από 20 Χρόνια, πατώντας γερά στα θεμέλια που της εξασφαλίζουν οι γνώσεις, η εμπειρία και το μεράκι της δεύτερης γενιάς στην τέχνη του ψωμιού.

Η Pietris, με πίστη στην παράδοση και την καινοτομία κατάφερε κι έκανε γνωστό πανελληνίως το Ψωμί Σολωμού, δηλαδή το δίκιλο ψωμί πινακωτής που φουσκώνει μόνο του.

Ακόμα και σήμερα, στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Pietris, η τεχνική, αλλά και η αγάπη για το ζύμωμα του ψωμιού, παραμένει η ίδια με εκείνη του 1973, όταν η οικογένεια Πιέτρη άρχισε να δημιουργεί με αγάπη το ύψιστο αυτό αγαθό.